18 Mart 2018 Pazar

Göz Altı Morluklarını Gidermek İçin Doğal Yöntemler

Göz Altı Morluklarını Gidermek İçin Doğal Yöntemler
Kimi zaman yaşam kalitesini etkileyen göz altı morluklarını bugünden yarına gidermek mümkün olmasa da doğal yöntemler imdadımıza yetişiyor.

Aşırı melanin üretimine bağlı olarak kılcal damarlarda oluşan genişleme ile bayanlarda veya erkeklerde görülebilen göz altı morlukları aynı zamanda genetik faktörlere, uykusuzluğa, sigara tüketimine ve çevre kirliliğine bağlı olarak da ortaya çıkabilmektedir.  Göz altı morlukları için çeşitli kozmetik ürünler mevcuttur. Bunların yanı sıra doğal yöntemlerle göz altı halkalarını gidermeye çalışan kişilerin de sayısı bir hayli fazladır. Bu yöntemlerden bazılarını bugün sizler için derledik.

Yeşil Çay

Yeşil çayın içerisinde önemli antioksidanlar bulunmaktadır ve bu nedenle göz altı morluklarını azaltmak için güzel ve doğal bir çözümdür.

Gül Suyu

Gül suyu kozmetik alanında sıkça kullanılmaktadır. Bir yandan cilde nem sunması ve diğer yandan göz altı morluklarına karşı mücadele etmesi, gül suyunun önemini arttıran faktörlerdendir.

Domates

Likopen içermesi ve antioksidan özelliğine sahip olması sebebiyle göz altı morluklarına oldukça yararlıdır.

Nane

Nane yapraklarının ezilip göz altına uygulanması durumunda hem tazelik hissi elde edecek hem de göz altı halkalarının azalmasına katkı sağlamış olursunuz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder