22 Mart 2018 Perşembe

İnce Telli Saçları Hacimlendirme Yöntemleri

İnce telli saçların hacimsiz görünümünden kurtulmak sanıldığı kadar zor değil. Sadece birkaç farklı yöntemle hacimli saçlara sahip olmak mümkün. Daha fazla ayrıntı için yazımızın devamını mutlaka okumanızı öneririz.

İster kısa iste uzun saçlara sahip olun doğru bir bakım ve etkili bir kaç yöntem sayesinde bakımlı ve hacimli saçlara sahip olmak artık hayal değil.

Katlı saç kesimleri ince telli saçlarda hacimli görünmeyi olanaklı kılmaktadır. Bu nedenden dolayı hacmini çabuk yitiren kişiler katlı saç kesimlerine yönelmelidir. Ayrıca kısa veya orta uzunluğa sahip saç kesimleri ince telli saç yapılarına sahip bayanlar için idealdir.

Doğru saç kesiminin dışında ince telli saçların bakımı oldukça önemlidir ancak yanlış veya aşırı kullanılacak saç bakım ürünleri ile saçınızı daha çok yorabilir ve hacimsiz görünmelerine neden olabilirsiniz. İnce telli saçlarda aşırı şampuanlama işleminden kaçınmak ve saç kremini sadece gerekmesi halinde saç uçlarına uygulamak gerekir. Genel olarak yeşil çay özüne sahip ürünler, ince telli saç yapısında sahip bayanlar tarafından sıkça tercih edilmektedir.

Saç bakımının yanı sıra renk nüansları ile optik olarak saçların daha dolgun görünmesi sağlanabilmektedir. Konuyla ilgili kuaförünüzden bilgi almanızı öneririz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder