23 Nisan 2018 Pazartesi

Ten Rengine Uygun Makyaj Seçimi

Ten Rengine Uygun Makyaj SeçimiTen rengin güzel. Saç rengin güzel. Kıyafetlerin güzel. Ama hala bir eksiklik, bir tuhaflık var. Kadınlar hisseder, hissediyorsun. Ten rengine uygun makyaj yapmaman olabilir mi? İşte makyaj için yardım rehberi.. Hanımlar, ilk göreviniz zarafet, ileri!

Ten rengin açıksa, sen porselen bebek gibi görünenlerdensin demektir. Her renk yakışacaktır ancak ufak pırıltıların olduğu şeftali tonlarında bir makyaj seçmelisin. Rimelin kahverengi ya da siyah olmalı. Rujunda ise herkesin deneyemeyeceği pembe tonlarını gönül ferahlığıyla kullanabilirsin.

Sarıya dönük sıcak bir cilt tonun varsa çok yoğun gölgeler yaratmayan tonları seçmelisin. Kahverengi allık, açık kahve tonlarında bir ruj ve mavi bir rimelle yıldızın parlar. Göz kaleminin kahve ya da gri olması gerektiğini söylememe gerek yok sanırım?

Soğuk tonlarda esmer bir cildin varsa çekicilikte bir adım öndesin demektir. Pembe bir allık, kırmızı tonlarında mat bir ruj ve siyah rimel.. Latin güzellerinden ne eksiğin var senin? Yeter ki kahve tonlarında bir allık seçme.

Orada kızıl saçlı birileri mi var? İşte sen! Buna uygun olarak açık da bir tenin var değil mi? Öyleyse leylak rengi bir ruj seçmelisin. Rimelin kahve ve fondötenin de porselen olursa kimse önünde duramaz. Tek koşulu göz makyajında açık renklere pek yönelmemen olur. Sen yeterince parıldıyorsun, biraz kontrast şart. Güzelliği içimizde taşırız. Kendinizi daima güzel hissedin, ışıldayacaksınız.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder