24 Mayıs 2018 Perşembe

Kırışıklıkları Gidermek İçin Hindistan Cevizi Yağı Nasıl Kullanılır?

Kırışıklıkları Gidermek İçin Hindistan Cevizi Yağı Nasıl Kullanılır
Kırışıklık, yaşlanmanın en belirgin etkilerinden birisidir. Yaşlanmayı engellemek elbette imkansızdır fakat, Hindistan cevizi yağı ile yapacağınız cilt bakımı ile, en azından cildinizin yaşlanmasını ve kırışıklıklar oluşmasını geciktirebilir ve yüzünüzde belirginleşen kırışıklıkları büyük ölçüde giderebilirsiniz.

Hindistan cevizi yağı, göz çevresi, yüz, alın ve dekolte bölgesindeki kırışıklıkları gidermekte oldukça etkilidir. Tamamen doğal bir kırışıklık gidericidir. Kırışıklık karşıtı bir çok krem ve losyon mevcuttur ancak, Hindistan cevizi yağı ile hem doğal yollardan, hemde çok daha ucuz maliyete kırışıklıklarınızdan kurtulabilirsiniz.

Kırışıklık için Hindistan cevizi yağını cilde uygulamak çok kolaydır. Herhangi bir karışım hazırlamanıza, uzun uğraşlar vermenize ve saatlerce beklemenize gerek yok, Sadece Hindistan cevizi yağından faydalanarak kırışıklıklarınıza elveda diyebilirsiniz. Yaş sınırlaması yoktur. Yüzde kırışıklık, genel olarak ilk 30'lu yaşların başında görülür. Ve fazla zaman geçirmeden bakım yapılmaya başlanması gerekir. Eğer hiç kırışıklığınız yok ise yine Hindistan cevizi yağından faydalanarak kırışıklıklar oluşmadan önlem alabilirsiniz.

Kullanılışı ve Püf Noktaları

1- Hindistan cevizi yağını cildinize gece yatmadan önce uygulayın. Hem cildiniz düzgün nemlenecek, hemde toz ve kir toplamayacaktır.

2-  Önce cildinizi ılık su ile güzelce yıkayınız. Yüzünüzü ılık suyla yıkamanız cildinizin kir ve tozdan arınmasına ve gözeneklerin açılmasına yardımcı olacaktır. Yüzünüzde makyaj varsa mutlaka makyajı temizleyin. Makyaj temizliği için tonik kullanabilirsiniz.

3-  Temizlediğiniz cildinize ince bir tabaka halinde Hindistan cevizi yağı sürün ve hafif şekilde masaj yaparak uyuyun. Sabah kalktığınızda kırışıklıkların azaldığı, yumuşacık bir cilt ile karşılaşacağınızdan emin olabilirsiniz. Güzel ve mutlu kalın :)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder