3 Kasım 2018 Cumartesi

Sonbahar Kış Saç Rengi Fikirleri

Saç renginiz de yapacağınız değişiklik hakkında sizlere yardımcı olabilmek için saç otoritelerinin 2018 - 2019 sonbahar kış için belirledikleri saç rengi trendlerini ve fikirlerini sizler için derledik.

Saçlarınızda değişiklik yapmak için illa ki saçlarınızı kesmeniz ya da farklı bir stil vermeniz gerekmez. Eğer canlı ve bakımlı saçlarınız var ise saçınızın renginde yapacağınız küçük değişiklikler saçlarınızda istediğiniz değişimi yakalayabilirsiniz. Saçınıza sıcak bir dokunuş için işte yeni saç rengi fikirleri ve trendleri...

Nude Saç Renkleri
Sonbahar Kış Saç Rengi Fikirleri
Seçimlerinizi doğallıktan yana kullanıyorsanız saçlarınızda nude tonlarını tercih edebilirsiniz. Nude tonları kumral ve sarışın arası değişen tonlardır. İster balyajlı olarak isterseniz tek renk olarak tercih edebileceğiniz bu saç rengi en çok uzun veya orta uzunlukta ki dalgalı ve kalın telli saç tiplerine yakışmaktadır.

Patlıcan Moru Saç Renkleri
Sonbahar Kış Saç Rengi Fikirleri
Bu yılın en popüler renklerinin başında gelen patlıcan moru 2019 yılında da trend saç rengi olmaya devam edecek. Tüm saç modellerine yakışan bu etkileyici rengin bir diğer özelliği de her cilt tipiyle uyumlu olması. Özellikle sarı saç renginden sıkılanların ilk tercihi olan patlıcan moru vamp bir görünüm elde etmek isteyenlerinde en sevdiği saç renkleri arasında yer alıyor.

Parlak Bakır Saç Renkleri
Sonbahar Kış Saç Rengi Fikirleri
Son yıllarda hızlı bir yükselişe geçen bakır saç renkleri bu kış yerini parlak bakır tonuna bırakıyor. Dalgalı ve bukleli saç modelleri ile çok hoş görünen bu yeni saç rengi tonuna özellikle daha genç ve da daha cesur bir görünüm elde etmek isteyen hanımlar büyük ilgi gösteriyor. Saçınızın sizi kasvetli ve olduğunuzdan daha yaşlı gösterdiğini, saçınıza canlılık katmanız gerektiğini düşünüyorsanız parlak bakır saç rengini mutlaka denemelisiniz.

Balyajlı Saç Renkleri
Sonbahar Kış Saç Rengi Fikirleri
İlk olarak 70'li yıllarda Paris'te küçük bir kuaför salonunda denenen ve o günden bu güne zaman zaman çok popüler olan, bazı zamanlarda ise unutulan ve sonra yeniden trend olan bir saç boyama yöntemi olan balyajlı saç stilleri, bu kış yeniden yükselişe geçiyor. Bu kış önceki sezonlara göre parlak saç renklerine, başta buğday tonları olmak üzere tüm kumral saç renklerinden gölgelerin atıldığı bir sezon olacak. Ayrıca koyu saç renklerine canlı renklerin, canlı renklere ise neon renklere varan sıra dışı renklerde gölgelerin uygulandığı farklı bir yıl göreceğiz.

Ombre Saç Renkleri
Sonbahar Kış Saç Rengi Fikirleri
Turkuaz, pembe, kül rengi, kiraz kırmızısı, bordo, patlıcan moru, civciv sarısı, gül kurusu, saydığım renklere daha onlarcasını eklememiz mümkün ombre saç renkleri 2019 kışında olabildiğince geniş ve aykırı olabildiğince çılgın renklerde sizlere sunuluyor. Siz sadece çılgınlık ve aykırılık sınırınızı belirleyin geri kalanını kuaförünüze bırakın.

Gri Saç Renkleri
Sonbahar Kış Saç Rengi Fikirleri
Yine son yılların aykırı saç renklerinden gri ve kül rengi saç modası yeni sezonun en çok tercih edilen saç renkleri arasındaki yerini alacak. İnce telli ve uzun saçlı hanımlara çok yakışan gri saç renkleri sizin saçınıza farklı bir yenilik katabilir. Bence en az bir defa denemeye değer siz ne dersiniz?


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder