12 Ekim 2018 Cuma

Canlı ve Parlak Bir Cilt İçin Doğal Cilt Bakım Önerileri

Solgun ve mat bir cilde sahipseniz bu sizin için oldukça can sıkıcı olabilir ve ister istemez farklı kozmetik ürünlerini kullanmaya başlamak zorunda kalabilirsiniz.

Bazı kozmetik ürünlerinden istediğiniz sonucu alamasanız da elbette çok iyi sonuçlar alabileceğiniz ürünlerde bulunabilir fakat buda sizin için bir hayli masraflı olabilir! Böylesi durumlarla karşılaşmak istemiyorsanız daha önce denenmiş ve iyi sonuçlar alınmış doğal yöntemleri denemek sizin için daha kazançlı olacaktır.

Sizler için hazırladığımız doğal cilt bakım önerileri ile cildinize daha parlak ve canlı bir görünüm kazandırabilir ve yaşlanmanın etkilerini bir nebze olsa azaltarak daha genç ve güzel görünebilirsiniz. Güzel ve bakımlı görünmeyi kendinize daha çok yakıştırıyorsanız bu önerileri mutlaka okumanızı tavsiye ederiz.

Yoğurt ve Zerdeçal Maskesi:

Yoğurt ve zerdeçal ile ağır makyaj ile yıpranmış cildinizi hafifletin ; Hazırlanışı ve uygulaması oldukça kolay olan bu  karışımı kullanarak daha hafif bir cilde sahip olmanız mümkün.
Hazırlanışı: Bir çay bardağı yoğurda bir tutam zerdeçal tozu ekleyerek karıştırın ve yüzünüze uygulayın.En az 10 dakika bekledikten sonra cildinizi soğuk suyla yıkayın. Bu karışıma isterseniz bal ilavesi de yapabilirsiniz.

Papaya ve Limon Maskesi:

Papaya ve limon maskesi cildinizdeki lekelerden kurtulun. Bir tam olgunlaşmamış papaya meyvesini ezin ve 3 çorba kaşığı limon suyu ekleyin hamur halini alana kadar karıştırın. Hazırladığınız karışımı yüzünüze uygulayın ve 10-15 dakika bekleyip ılık su ile yıkayın.

Esmer Şeker ve Yulaf Ezmesi:

Esmer şeker ve yulaf ezmesi karışımı cildinizi ölü hücrelerden arındırarak yüzünüze doğal bir güzellik katacaktır ayrıca siyah noktalar ve cilt lekelerin dede son derece etkilidir. 
Kullanım için özel bir çaba gerektirmez esmer şeker ile yulaf ezmesini karıştırın ve içine bir miktar su ekleyin daha sonra bu karışımı ovarak yüzünüze uygulayın 5-10 dakika sonra yüzünüzü soğuk su ile yıkayın.1 hatalık kullanımdan sonra yüzünüzün eskisinden daha canlı ve temiz göründüğünü göreceksiniz.

Papatya ve Gül suyu:

Papatya ve gül suyu karışımı cilt lekeleri için çok etkili ve doğal bir tonikdir. Kuru papatyayı kaynatın ve suyunu süzün daha sonra içine gül suyu ekleyin ve ve cildinize uygulayın 5 dakika sonra yüzünüzü soğuk suyla durulayın ve 3 gün arayla bu uygulamayı devam ettirin sonuçları üç ile beş uygulama sonrası görmeye başlayabilirsiniz.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder