13 Ekim 2018 Cumartesi

Kışlık Botlar ile Yapılabilecek 20 Şık Kombin

Rahatlığı ve kötü hava şartlarına karşı dayanıklılığı nedeniyle kış aylarında vaz geçilmezimiz olan bot modelleriyle yapabileceğiniz 20 farklı kombin önerisini mutlaka incelemelisiniz.

Tüm bot modellerinin suya ve özellikle kar suyuna karşı dayanıklı olmadığını, ayaklarımızı kötü hava koşullarından korumak için mutlaka kaliteli bir bot kullanılması gerektiğini öncelikle hatırlatmak isterim. Yağmur veya kar suyuna karşı son derece dayanıklı bayan bot modelleri bulmanız mümkün tabi bunun için bütçenizi bir miktar zorlamanız gerekebilir. 

2018 kış sezonunda kaliteli bayan bot fiyatları, 200₺ ile 600₺ arasında değişmekte, markaya ve modele göre bir miktar daha düşük yada bir miktar daha fazla fiyatlara bot bulmanız mümkün. Kalitesiyle öne çıkmış markaların bot modelleriyle hazırlayabileceğiniz 20 farklı stili sizlerle paylaşıyoruz bot modelini seçmeyi ve istediğiniz tarzı belirlemeyi sizlerin tercihine bırakıyoruz.

Kar botu modelleri ve kombinleri
greyder bot

Birçok kadın için bot modelleri kış aylarının vazgeçilmezidir, kış tatiline gitmeyi planlıyorsanız yada yoğun kar yağışının olabildiği bir şehirde yaşıyorsanız, ayağınızı tam kavrayan ve kötü hava şartlarına karşı dayanıklı olan bu tarz botları tercih edebilirsiniz.

Popüler bayan bot modelleri ve kombinleri
cat bot

Kadınlar için en popüler bayan bot modelleri burada görebilirsiniz! Sizce bu botları bu kadar zarif ve şık yapan şey nedir? Kış mevsiminde moda olan kıyafetler ile ne kadar şık durduğunu görebiliyorsunuz. Böyle bir şıklığı elde etmek hiçte sandığınız kadar zor değil tek yapmanız gereken doğru bot modeli ile eşleşen doğru kıyafetleri bulmak ve kendinize yakıştırmak.

Rahat bot kombinleri
greyder 2018 bayan bot

Rahatlığı ön palanda tutan bayanların tercih ettiği bot modelleri, özellikle giyip çıkarırken pratik olması ve daha geniş görünümlü olması ile öne çıkmaktadır. Rahat botlar genel olarak daha az yağış alan ve kış şartlarının daha hafif olduğu bölgelerde tercih edilmektedir. Eğer sizinde tercihiniz rahatlıktan yana ise bu modelleri tercih edebilirsiniz.

Zarif ve Şık Bayan Bot Kombinleri
2018 kışlık bot

Zerafetine ve şıklığına düşkün hanımlar, burada gördüğünüz bot kombinleri tam sizin için! Hafta sonu gezmelerinizde yada şık kıyafetlerinizle kombin yapabileceğiniz bot modeli arıyorsanız buradaki modeller sizin için ideal olabilir.

Kışlık Bot ve Spor Kıyafet Kombinleri
topuklu bot modelleri

Spor kıyafetlerinizle yada günlük kombinlerinizle tercih edebileceğiniz bot modellerinden en güzel olanları sizler için seçtik.
scooter bot bayan

greyder 2018 bot bayan

cat bayan bot 2018

scooter 2018 kadın bot modelleri

dolce gabbana bot

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder