18 Ekim 2018 Perşembe

Göz Çevresi Kırışıklıklarından Kurtulma Yolları

Çok gülen bir insan mısınız? Ne güzel. Allah neşenizi artırsın. Ama bu çok da kırışığa maruz kalmak demektir. Mimiklerimiz sonucu kaslarımız gevşeyip düzelir. Bu döngü kırışıklıklar doğurur ve onlar da giderek derinleşir. Ama kurtulmak pek zor değil. Nasıl mı?

Zeytinyağı mucizelerden biridir. 

Cildin en büyük dostudur ve gözleriniz de bundan nasibini almalıdır. Göz çevresine süreceğiniz 1-2 damla zeytinyağı en derin kırışıklığı bile yumuşatır. Düzenli olarak kullanırsanız aradaki farkı anlayacaksınız demektir.

E vitamini cilt için önemlidir. 

Bunu besinlerden elde ettiğiniz kadar mutlulukla da sağlayabilirsiniz. Kendinizi iyi hissetmeye çalışın. Kırışmamak için gülmenize mola vermeyin. Neşeli bir vücudun yenilenmesi daha hızlı olacaktır. Tabii bakım yapmak şartıyla...

Buğday yağı ince ve moleküler bir yapıya sahiptir. 

Göz çevresindeki yaşlanmayı hızlıca durduracaktır. Zaten kullandığımız birçok göz çevresi ürünü de özünde buğday yağı içerir.

Kayısı çekirdeği yağını hiç duydunuz mu? 

Duyanlar duymayanlara anlatsın. Kayısı çekirdeği yağı gerçek bir A vitamini deposudur. A vitamini ise hem gençleşmeye hem de ciltteki lekeleri gidermeye yardımcı olur. Ayrıca cildi nemlendirir ve içerdiği mineraller sayesinde hızlıca onarır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder