19 Ekim 2018 Cuma

Mükemmel Bir Vücuda Sahip Olmanın Sırları

Sağlık, güzellik ve mutluluk bu hayatta aradığımız üç şeydir. Çoğumuz yüzümüze bakım yaparız ama vücudumuzu ihmal ederiz. Sanki o da bizim bir parçamız değilmiş gibi hor kullanırız. Oysa ki güzel bir vücuda sahip olmanın yolları sanıldığından çok daha kolay.

Banyoya girmeden vücudunuzu fırçalayın. Piyasada vücuda uygun üretilmiş çok sayıda fırça çeşidi var. İlk fırsatta bunlardan edinin. Böylece kan dolaşımınız artacak ve belalı korkunuz selülitten de kaçınmış olacaksınız.

Banyodan zevk almaya bakın. Bir küvetiniz varsa içini besleyici birkaç damla yağla süslediğiniz suyla doldurun. Başınızı geriye yaslayın ve akıp giden günün stresini geride bırakın.

Vücudunuzu pürüzsüzleştirmek için çaba gösterin. Küvetten çıktıktan sonra topuklarınızı ponza taşıyla yumuşatın. Ayrıca dirseklerinizi ve dizlerinizi de özel olarak ovalayın.

Duşta sağlanan buharın cildiniz için yeterli nemi içerdiğini düşünebilirsiniz. Fakat bu yanlış. Duştan çıktıktan sonra cildinizi nemlendirmeniz gerekir. Bu da cilt tipinize uygun bir nemlendirici edinmekle mümkün.

Meyve asitli kremler ayaklarımız için kahraman niteliği taşır. Bunlardan edinin ve duş sonrası ayaklarınıza yedirin. Daha sonra pamuklu bir çorap giyin ve dinlenmenize bakın. Bu yöntem pedikürünüzün de daha kalıcı olmasını sağlayacak.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder